Care sunt beneficiile taberelor de limba engleză pentru copii

Care sunt beneficiile taberelor de limba engleza pentru copii

Învățarea unei noi limbi este o abilitate uimitoare, care poate ajuta cu adevărat copiii să crească și să se dezvolte; în plus, aceasta va arăta fantastic pentru admiterea la facultate și în CV. Având o varietate de metode diferite de a învăța limba engleză din care să alegi, este dificil să decizi ce abordare să iei. Cu toate acestea, există o mulțime de beneficii ale unui curs de limba engleză pentru copii, de tipul unei tabere de vară, care pur și simplu trebuie luate în considerare înainte de a face alegerea finală.

Iată ce aspecte trebuie să iei în calcul:

O tabără oferă oportunitatea de a învăța limba engleză chiar în Marea Britanie

Există o mulțime de beneficii asociate cu învățarea unei limbi în țara de origine. Acesta este motivul pentru care copiilor le va fi mai ușor să învețe limba engleză atunci când va fi predată într-o tabără de vară cu sediul în Anglia. Trăind și studiind în Anglia, copiii se vor trezi cufundați în limbă și cultură, ceea ce înseamnă că vor fi expuși la mult mai multe cuvinte și expresii în engleză decât ar fi dacă ar încerca să învețe limba în altă parte. Acesta este și cel mai bun mod pentru copii de a învăța cum să vorbească engleza în mod natural. Aceasta include cuvintele din argou (care sunt puțin probabil să fie predate sau chiar cunoscute în diferite țări). În plus, copiii trăiesc în Anglia, ceea ce va adăuga mult context cursului lor de limba engleză și le va face mai ușor să absoarbă ceea ce li se predă.

O tabără de limba engleză oferă o mare experiență pe plan social

Unele tabere de engleză în Marea Britanie vin cu o mulțime de beneficii, pe lângă învățarea unei limbi noi. Unul dintre avantaje este acela că oferă o experiență socială grozavă. Copiii din toate culturile și categoriile sociale sunt reuniți și se învață reciproc multe lucruri care nu ar fi acoperite într-o lecție normală de engleză, inclusiv tradiții, istorie și, de asemenea, poate chiar fragmente din propriile limbi. Acest lucru le permite copiilor să-și dezvolte abilitățile sociale, să devină mai încrezători, să câștige independență și să-și facă mulți prieteni noi, ceea ce le oferă o experiență de care se vor bucura. De fapt, multe dintre aceste abilități sunt, de asemenea, considerate foarte bune în rândul angajatorilor, astfel încât toată încrederea și independența recent dobândite de elevi i-ar putea ajuta să obțină jobul visurilor lor pe mai departe.

Cu o combinație de profesori, tutori și antrenori la îndemână pentru a-i sprijini și încuraja, atât limba engleză, cât și abilitățile de activitate alese vor fi cultivate și dezvoltate în timpul experienței în tabăra de vară. Așadar, atunci când vine vorba de o tabără de limba engleză în Marea Britanie, părinții pot avea încredere că vor fi o varietate de membri ai personalului la îndemână pentru a ajuta copilul și, de asemenea, pentru a-l ajuta să învețe într-un mod care funcționează pentru el. Membrii personalului locuiesc la fața locului și sunt întotdeauna disponibili, ceea ce este reconfortant pentru copii și le oferă un sentiment de securitate și rutină. De la membrii personalului din sălile de clasă la cei de pe teren, toți vor fi supravegheați de un manager central, pentru a se asigura că totul funcționează fără probleme în orice moment.

Dacă îți dorești să îți trimiți copilul într-o tabără, poți apela la cei de la Englezăcopii.ro care oferă numeroase variante. Nu uita să îl întrebi și pe cel mic dacă își dorește această experiență înainte de a lua decizia finală! 

Sursa foto: shutterstock.com

Parteneri