Carmen Dan, la DIICOT, pentru explicaţii legate de 10 august

Carmen Dan, fost ministru de Interne în perioada evenimentelor violente din 10 august, violenţă care pare a fi fost pregătită, ca ”incendierea mașinilor la mineriadă” , de ”conducători cu atribuțiuni”, a ajuns vineri, cu puţin înainte de orele 10.00, la sediul central DIICOT.

Tot în acest dosar a fost audiat joi şi viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Carmen Dan dă lămuriri, în calitate de martor, privind evenimentele de la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, conform Agerpres.

Mitingul Diasporei a fost atunci, conform unor rezultate ale investigațiilor de până acum, împănat cu diversioniști, unii din lumea interlopă, care aveau sarcina să compromită protestul pașnic și să creeze motive pentru intervenția în forță a jandarmilor care au utilizat cu exces de zel toate mijloacele din dotare. Șefii Jandarmeriei, cam aceiași și atunci și acum, dau la rându-le explicații. Unele explicații conduc la liderul de atunci al PSD, Liviu Dragnea, cel care a lansat primul ideea ”loviturii de stat” . Lovitura de stat a fost dată de părinți cu copii în brațe.

Distribuie prietenilor

C. Zamfir, AMPress