AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Casa Albă, mesaj după ce Kate Middleton, Prințesa de Wales a dezvăluit că are cancer

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a dezvăluit vineri, 22 martie, că are cancer și că urmează un tratament de chimioterapie. Vestea vine după ce, timp de mai multe săptămâni, au fost speculații cu privire la starea de sănătate a Prințesei de Wales, în vârstă de 42 de ani.

„Acest lucru, desigur, a venit ca un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat de dragul tinerei noastre familii”, a declarat Kate Middleton.

Casa Albă a calificat drept „teribilă” vestea că Prințesa de Wales are cancer și a declarat că administrația este „incredibil de tristă să audă vestea”, potrivit CNN, citată de antena3.ro.

„Tocmai am auzit, evident, cu toții, tocmai am auzit vestea teribilă”, a declarat vineri secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, la scurt timp după aflarea veștii.

„Gândurile noastre sunt alături de Ducesa de Cambridge și de membrii familiei și prietenii ei în aceste momente incredibil de dificile și, cu siguranță, îi dorim recuperare completă”, a adăugat Jean-Pierre.

„Știu că oamenii vor întreba dacă președintele a vorbit cu ea sau cu familia. Pot doar să spun acum că nu avem nimic de împărtășit în acest moment, dar, evident, îi dorim ducesei de Cambridge o recuperare completă și suntem incredibil de triști la aflarea veștii”, a mai spus secretarul de presă al Casei Albe.

Întrebată dacă oficialii de la Casa Albă au fost informați cu privire la anunțul Prințesei de Wales, Jean-Pierre a spus că aceștia au „învățat la fel ca voi toți, iar noi vrem să le respectăm incredibil de mult intimitatea”.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!