AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cătălin Hideg, denunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri despre relaţia cu foştii şefi SRI

Foto – magnanews.ro
Cătălin Hideg, denunţătorul lui Florian Coldea a depus noi probe la DNA printre care trei telefoane care conțin interceptări cu generalul SRI, Dumitru Dumbravă.

De asemenea, se mai specifică şi numele unui afacerist chinez care a fost anchetat de DIICOT pentru proxenetism şi care ar fi omul de legătură dintre Hideg şi Coldea. De asemenea, la DNA au fost făcute noi denunțuri ale unor afaceriști cu privire la influența pe care o exercita Florian Coldea în justiția din România.

Între timp, Florian Coldea a plătit o cauțiune de 500.000 lei pentru a fi lăsat liber sub control judiciar.

Întrebat cum a ajuns să îl cunoască pe Florina Coldea şi ce l-a motivat să facă acest denunț, Cătălin Hideg a spus:

“Am făcut-o pur și simplu de teamă că voi fi cumva șantajat de ei. În momentul în care au început să ceară cu disperare banii, mi-a fost teamă că vor face și alte lucruri mai grave.

Am știut cine sunt pentru că ei sunt de notorietate în România. Foarte mulți oameni au apelat la servicii lor, după cum o să și vedeți în curând, cred că și alte multe denunțuri. Toată lumea spunea că acest grup este singurul în stare să-ți rezolve probleme din justiție. Acești oameni sunt singurii care îți pot optimiza problemele pe care tu le ai și sunt și cei care au o relație directă cu doamna Kovesi, pentru că noi aici ne-am concentrat numai pe acest grup. Dar din acest grup eu vă spun că face parte și doamna Kovesi, cum a făcut și când era înainte în această clădire.

Nu m-am dus eu de bunăvoie. Pur și simplu am fost luat cumva mai mult de mână, să merg să vorbesc cu ei, să-mi spună dacă sunt în stare sau nu să-mi rezolve problema.

Nu au rezolvat nimic, dimpotrivă! Din moment ce nu puteam să plec de șase luni, din momentul în care semnasem primul contract cu ei. Eu nu am putut pleca, n-am putut să îmi deblochez afacerile din Emirate, conturile bancare și n-am putut să le efectuez plățile. Dar sunt pregătit de o confruntare cu ei. În acest moment ancheta este în derulare. Nu pot să vă dau detalii.(…)

A fost prezent un singur avocat care am înțeles că reprezintă trei persoane. Pentru mine e de neînțeles. Eu când am fost acuzat și am fost inculpat n-am avut voie să vorbesc cu 12 persoane. Dacă eu vorbeam cu unul din avocații oricăruia din aceia cu care nu aveam voie să comunic, eram pasibil de arestare.

Nu mi-a fost frică nici atunci şi nici acum. Am făcut-o în cunoștință de cauză, pentru că până la urmă mi-am dat seama că eu pot să fiu tot la fel de înșelat cum au fost și foarte mulți prieteni de-ai mei de-a lungul timpului care şi-au pierdut afacerile.

Ați văzut situația judecătorului Mustață, care ulterior l-au și omorât, dacă mă întrebați pe mine, pentru că un prieten foarte bun de-al meu chiar a stat în celulă cu el până în ultima clipă, înainte să-l ducă la Giurgiu și ăsta este modus operandi”, a spus Cătălin Hideg, potrivit antena3.ro.

Continuarea aici

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!