Cătălin Predoiu, despre ministrul Toader:  ”aștepta cuminte pe culoar, precum un cățeluș de companie”

Fostul ministrul al Justiției, Cătălin Predoiu, deplânge ironic pe Facebook, prestanța dezolantă a a ministrului Tudorel Toader în forul suprem UE. Iată ce notează, pe contul său de Facebook:
”Dezbaterea din Parlamentul European privind legile pesediste ale Justiției a reconfirmat lipsa de clasă politică și, pe alocuri, de maniere, a multor europarlamentari români. Remarcabil tupeul d-lui Nica, pe care depozițiile de martori și inculpați din tribunalele scandinave nu-l mai înfricoșează. D-na Nicolai s-a remarcat prin binecunoscuta-i “finețe” de discurs. Adevărul a fost schimonosit, copleșit și înghesuit, undeva pe sub bănci, de marea majoritate a discursurilor din ambele tabere. Înduioșătoare, dacă n-ar fi fost ușor jenantă, atitudinea d-lui Toader, care aștepta cuminte pe culoar, precum un cățeluș de companie, deși cunoștea bine că nu era invitat și care era procedura, deci că nu va fi și dânsul chemat în sesiunea de “ham-ham” politic. Spune multe despre credibilitatea pe care nu o va putea dobândi în Europa. Un ministru al României nu are voie să stea pe la uși. Dacă e invitat, merge și vorbește, dacă nu, nu are ce căuta!
Condamnabilă declasare a funcției. A lipsit tabloului dezolant costumul popular al d-nei Dăncilă și inconfundabilul citit din pagini urmărind rândul cu degetul, stil “Plenara Județeană a PCR”.
Dacă v-a întristat acest spectacol dezolant al europarlamentarilor noștri, întrebați-vă ce liste de candidați se pun la cale, chiar acum, pentru viitoarele europarlamentare. O să plângem după ăștia de-i avem”. Predoiu deplânge situația țării noastre și acuză PSD pentru această cădere jenantă pe scara demnității.

D. Dumitru, AMPress