• Home
  • Prima
  • Cazanciuc: Dacă vreţi să mergem în Parlament cu certificatul verde la locul de muncă, acolo avem o bătălie între drepturi fundamentale, dreptul la muncă şi la sănătate

Cazanciuc: Dacă vreţi să mergem în Parlament cu certificatul verde la locul de muncă, acolo avem o bătălie între drepturi fundamentale, dreptul la muncă şi la sănătate

cazanciuc 1

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat, luni, la emisiunea Talk News de la Profit TV, despre proiectul de lege privind introducerea certificatului verde la locul de muncă, că, dacă se va merge cu acest proiect în Legislativ, vom avea o bătălie între drepturi fundamentale, între dreptul la muncă şi dreptul la sănătate. Potrivit senatorului, vaccinarea este soluţia individuală.

”Nu am auzit că cei vaccinaţi nu transmit. Fiecare trebuie să înţelegem că este soluţia individuală şi ne protejează. Ne-am angajat în coaliţie ca, pe partea de pandemie, să vorbească cei care se pricep”, a afirmat Cazanciuc, potrivit news.ro.

Senatorul social-democrat s-a referit şi la certificatul verde la locul de muncă, proiect blocat în Parlament.

”Dacă vreţi să mergem în Parlament cu certificatul verde la locul de muncă, acolo avem o bătălie între drepturi fundamentale, între dreptul la muncă şi dreptul la sănătate”, a spus Cazanciuc, precizând că există riscul să ajungem să nu mai avem cu cine să strângem de exemplu gunoiul de pe stradă, dacă introducem obligativitatea lui în acest sector al salubrităţii şi lumea nu mai vine la muncă.

”Nu trebuie să mergem cu această retorică”, a spus Robert Cazanciuc, precizând că în Marea Britanie şi Suedia deja se renunţă la certificat.

Foto – digi24.ro

Parteneri