• Home
 • Articole sponsorizate
 • Ce să nu cumperi niciodată atunci când mergi la shopping. Trucuri neștiute pentru o ținută de vis

Ce să nu cumperi niciodată atunci când mergi la shopping. Trucuri neștiute pentru o ținută de vis

ghete min

Atunci când iarna se apropie, mersul la cumpărături pentru un refresh al garderobei din noul sezon este un lucru absolut firesc și adorat atât de femei, cât și de bărbați. De departe, vedetele sezonului rece sunt încălțările, o pereche de ghete de piele de calitate reușind să scoată din anonimat orice ținută, mai ales dacă sunt alese cu grijă. 

Trucuri pentru o garderobă de invidiat

Însă, ofertele sunt nenumărate și poți cumpăra chiar mai mult decât ai nevoie pentru sezonul toamnă-iarnă. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să îți achiziționezi tot ceea ce ai nevoie pentru o garderobă de invidiat. 

 • Atunci când pleci la cumpărături, alocă un buget, dar pe care să îl poți depăși, la nevoie, atunci când există articole pe care îți dorești foarte mult să le achiziționezi. Shoppingul trebuie să fie o experiență plăcută, pentru a reuși să te simți bine și să faci alegerile corecte.
 • Încălțările sunt vedeta oricărei ținute, o pereche de ghete de damă de piele naturală fiind investiția pe care trebuie să faci pentru a fi la modă în sezonul rece. Nu achiziționa pantofi care nu se potrivesc anotimpului respectiv.
 • Nu cumpăra niciodată un produs mai ieftin, dar de o calitate îndoielnică. Nu numai că vei investi în ceva ce nu își merită banii, dar probabil se va deteriora și mult mai repede decât un produs similar, dar de o calitate superioară. 
 • Atunci când alegi piesele de rezistență ale unei ținute, hotărește ce îți dorești să fie în centrul atenției: ghetele, poșeta sau poate o eșarfă de cașmir. În funcție de ce alegi, cumpără produse care să arate sofisticat, elegant și la modă, atunci când le combini.
 • Joacă-te și combină, fără să îți fie teamă. Culorile vii pot scoate din anonimat un outfit de iarnă, mai mult decât atât, îți poate ridica moralul într-o zi mohorâtă și rece. De altfel, evită să cumperi obiecte în nuanțe care îți „închid” tonurile pielii.
 • Alege să cumperi mai multe lucruri în perioada reducerilor, nu numai că vei reuși să rămâi cu o sumă mai mare în cont, dar vei putea avea surpriza să găsești lucruri absolut fabuloase, la prețuri extrem de mici. 
 • Poartă și cumpără haine care îți vin bine și te avantajează, nu te ghida numai după ultimul trend, este posibil ca niște cizme peste genunchi sau un palton bufant să nu te avantajeze. Mai bine investește în piese cu un croi clasic, care se așează perfect pe silueta ta.
 • Dacă nu îți place să faci singură cumpărături, ia cu tine pe cineva extrem de sincer, care nu se va jena să îți spună că o fustă nu arată excelent pe tine sau perechea de ghete la care visezi te face să mergi ciudat. 
 • Deși este frig, câteva accesorii bine alese pot face diferența între o ținută anonimă și una care să te facă să arați ca o adevărată vedetă. Cumpără câteva fulare pufoase, o eșarfă de bună calitate, o poșetă colorată, o căciulă care să îți evidențieze frumusețea naturală. 

Cumpărăturile, mai ales cele din sezonul rece, când poți transforma o zi anostă și gri într-una plină de veselie și culoare cu ajutorul unei ținute bine alese, au șansa să fie o gură de aer proaspăt, o distracție, timp bine cheltuit,  mai ales dacă ai în minte trucurile pentru un shopping de vis. 

Sursa foto: Pexels.com

Parteneri