Ce salariu avea bietul bugetar Narcis Neaga. Să mai ziceți că se trăiește prost în România

Narcis Neaga, care a demisionat ieri de la conducerea Companiei de Drumuri, a câştigat anul trecut, timp de opt luni cât a avut această funcţie, 179.000 de lei.

Potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul CNAIR în iunie 2019, Narcis Neaga a menţionat la venituri realizate în 2018, suma de 179.000 de lei ca salariu de director general CNAIR.

El a fost renumit în funcţie în mai 2018, astfel că veniturile sunt aferente celor opt luni cât a fost la conducerea companiei.

Distribuie prietenilor

În plus, Narcis Neaga a mai câştigat 16.190 de lei pentru funcţia de consilier al ministrului Transporturilor, 40.575 de lei ca membru în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București și 4.584 de lei ca membru în Consiliul de Administrație al CNAIR, potrivit DIGI24.

Narcis Neaga este doar unul dintre funcționarii înalți care guvernează, de mai sus sau mai de jos, România, țară care bate, ca procent în raport cu populația, bugetarii Statelor Unite. Pentru salarii și pensii, Guvernul a mai împrumutat, în două reprize anul acesta câteva miliarde de lei.

D. Dumitru, AMPress