Ce slăbiciuni ai în funcție de zodie

zodii menire

Cu totii avem fricile noastre. Teama este o emotie importanta care ne face atenti la anumite elemente din viata noastra. Insa pot genera si slabiciuni, care sa ne faca mai putin productivi.

Iata ce slabiciuni ai in functie de zodie:

Berbec
Esti un luptator si vrei sa-i aperi pe toti, insa, cateodata, rolul de salvator universal te face mult mai protector decat e cazul. Asa ca apar si stari de nervozitate care te fac sa iti pierzi cumpatul.

Taur
Unul dintre cele mai stabile semne din zodiac, Taurul are, totusi, probleme cu renuntarea si schimbarea. Poate fi obsedat de un anume rezultat, iar obsesia sa duca la o dependenta sau la exagerarea unui anumit punct de vedere.

Gemeni
Gemenii au o problema cu argumentele. Desi le place sa se contrazica, urasc sa li se spuna ca gresesc. Iau foarte usor o opinie diferita de a lor ca pe o ofensa adusa persoanei lor.

Rac
Racii sunt campionii amanarilor. Punctul lor sensibil este lenea. Gasesc scuze pentru orice si amana la nesfarsit indeplinirea anumitor sarcini.

Leu
Increderea este foarte importanta pentru Lei. Problema este ca unora le acorda foarte mult credit, iar altora spre deloc. Preocuparea care-i deprima este parerea ca nimeni nu are incredere in ei.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri