Ce trebuie sa stie parintii care cauta fotolii copii?

fotoliu extensibil copii dgm 7.3 furnissa

Atunci cand trebuie sa aleaga obiectele de mobilier pentru camera copiilor, incepand de la fotolii copii si pana la birou, parintii trebuie sa tina cont de unele detalii foarte importante.

Nu este atat de simplu precum pare pentru parinti sa aleaga mobilierul potrivit pentru camera celor mici, dar afland care sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca, suntem convinsi de faptul ca vor reusi sa faca alegerea cea mai buna.

Spatiul conteaza

Fara doar si poate, cel mai important aspect pe care trebuie sa il aiba in vedere parintii care cauta fotolii copii, este spatiul. Indiferent de bugetul pe care il au la dispozitie, indiferent de preferintele lor sau ale celor mici, spatiul este cel mai important aspect, pentru ca daca spatiul este foarte mic, optiunile sunt limitate.

Buget

Apoi, dupa spatiu conteaza foarte mult si bugetul, si cu cat au mai multi bani la dispozite parintii, cu atat sunt mai mari sansele sa gaseasca fotoliul potrivit pentru camera copiilor. Cu cat au un buget mai mare, cu atat au sanse mai mari sa cumpere un fotoliu pentru cei mici, de cea mai buna calitate.

Dimensiuni

Dimensiunile fotoliului au un rol important, insa spatiul conteaza foarte mult dupa cum spuneam anterior. Pentru cei mici, parintii isi pot indrepta atentia spre un fotoliu copii gradinita, comod si usor, care are urmatoarele dimensiuni: 600 x 500 x 600, si care cantareste doar 6 kg, de pe furnissa.ro.

Tipul fotoliului

Atunci cand parintii cauta sa cumpere cel mai potrivit fotoliu pentru cei mici, in mod evident trebuie sa tina cont de tipul acestuia. Chiar si pentru copii exista fotolii care sunt extensibile si fotolii fixe, care nu sunt extensibile.

Unii parinti le prefera pe cele exensibile, pentru ca micutii lor sa poata dormi fara probleme in fotoliu (si pentru a avea un somn de calitate). Alti parinti prefera sa caute fotolii copii fixe, dat fiind faptul ca micutii vor dormi in propriul pat.

Calitatea materialelor

Atunci cand vine vorba despre calitatea materialelor, se poate opta pentru lemn natural (masiv) si mdf pentru camerele adultilor, insa pentru cei mici si un fotoliu care are cadrul din pal reprezinta o alegere foarte buna.

Pal-ul este mai ieftin (este si de o calitate inferioara mdf-ului si lemnului) dar poate fi cea mai buna solutie. Parintii trebuie sa se gandesca la faptul ca micutii lor vor creste rapid, deci nu trebuie sa investeasca multi bani pentru a le cumpara acestora un fotoliu foarte scump.

In afara de calitatea cadrului, in mod evident si tapiteria fotoliului joaca un rol important. Este de preferat ca aceasta sa fie rezistenta la uzura, sa ofere un nivel ridicat de confort, si sa imbunatateasca aspectul estetic al fotoliului. Pentru adulti se poate opta pentu tapiterie din piele, insa pentru cei mici se pot alege fotolii copii cu tapiteria din tesatura.

Tematica

Fiecare fotoliu pentru copii are o anumita tematica, iar parintii cu siguranta sunt constienti de acest aspect. Ceea ce de multe ori nu stiu acestia insa, este legat de preferintele celor mici. Fiecare are desene preferate, asa ca isi doreste chipul super eroului preferat, imprimat pe fotoliu, sau un fotoliu cu diferite tematici pentru copii.

Tot aici amintim si culoarea, iar parintii ar fi indicat sa se asigure ca aleg un fotoliu copii care se asorteaza perfect din punct de vedere cromatic cu toate elementele de decor din camera copiilor.

Furnissa este o companie romaneasca ce produce si vinde mobilier pentru scoli si gradinite conform Normelor Europene in vigoare. Furnissa ofera solutii complete pentru toate activitatile educationale legate de copii, precum si mobilier, cum ar fi fotolii copii, paturi stivuibile, rafturi, mese si scaune, etc.

Parteneri