Cel mai mare comentator sportiv al României a murit în urmă cu câteva ore

Marți, la orele 16.00, în Secția de Terapie Intensivă a Spialului Elias, a încetat din viață cel mai mare comentator sportiv al României, Cristian Țopescu.
„Domnul Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă, în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a transmis Spitalului Elias printr-un comunicat de presă.
Lăudat de poetul Nichita Stănescu, cel care se arăta fascinat de limba română fără cusur a comentatorului care părea că e el însuși în teren, dat afară din televiziune, după ce a vorbit despre posibilitatea vinderii unor mari fotbaliști și preluat apoi de trupa lui Lucian Avramescu, unde desfășura fascinante dialoguri cu publicul pe teme sportive, Cristian Țopescu a încetat să respire, nu mai e printre noi. Fie-i țărâna ușoară și amintirea de neșters!
C. Zamfir, AMPress