• Home
  • Horoscop
  • Cele mai norocoase zodii din a doua jumătate a lunii noiembrie

Cele mai norocoase zodii din a doua jumătate a lunii noiembrie

horoscop 2023

Sezonul Scorpionului este un mare lucru; este singura perioadă a anului care include costume, filme de groază și o mulțime de sentimente copleșitoare. Când soarele își face drum prin acest semn de apă fix, interesele banale se transformă în ceva profund până târziu în noapte, iar a face vrăji de dragoste asupra iubirii tale începe să pară mult mai drăguț decât obsesiv și înfiorător. În acest timp, nimeni nu este scutit de vibrațiile care te consuma, dar există patru zodii norocoase în special care se pot aștepta să-și simtă pasiunea explodând în noiembrie 2023.

Taur
Vei fi adânc în sentimentele tale luna aceasta, Taur, mai ales în ceea ce privește aventurile tale romantice. Pe măsură ce soarele continuă prin a șaptea ta casă de relații luna aceasta, te vei scufunda în conexiunile profunde și intime care există între tine și alți oameni. Deși această energie poate fi împotriva comportamentelor tale obișnuite, îți oferă profunzimea dupa care tanjesti în viața amoroasă. S-ar putea să te trezești proaspăt îndrăgostit de o persoană specială sau pur și simplu te apleci puțin mai mult în viața ta socială. Nimic din această lună nu se va simți la nivel de suprafață, așa că așteapta-te ca întâlnirile tale să fie destul de intense.

Leu
Pe măsură ce conducătorul tău grafic, soarele, își face drum prin a patra casă, vei schimba comportamentul tău social tipic pentru o introspecție internă profundă cu privire la gospodăria ta. Tânjesti dupa un mediu care să se simtă stabil din punct de vedere emoțional și neschimbător și, pe măsură ce acest sezon continuă, dorința ta de mai multă conservare în lumea ta privată va fi o prioritate principală. S-ar putea să te trezești că îți consolidezi treburile interne sau că faci o scufundare profundă în strămoșii familiei tale. Confidențialitatea se va simți din ce în ce mai vitală pe măsură ce acest sezon continuă, ceea ce te va face să te înconjori doar de oameni, locuri și lucruri în care poti avea încredere.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri