Cele mai puternice rugăciuni pe care le poate spune o femeie pentru bărbatul ei

 

Cand spui o rugaciune pentru sot este mai mult decat o declaratie de iubire. Este o forma de a-ti canaliza energia iubirii si puritatea rugaciunii inspre binele sotului tau.
Cele mai puternice rugaciuni pentru soti
Rugaciune pentru sot # Munca
Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Doamne, ajuta-l sa isi vada meseria ca pe un dar de la Tine! Binecuvanteaza-l in tot ceea ce face. Da-i putere, ajuta-l sa isi vada slujba ca pe o binecuvantare din partea Ta, chiar si in cele mai dure momente ale vietii. Ai grija de mintea si de sufletul lui, fereste-l de descurajari, cand lucrurile nu sunt asa cum anticipeaza. Da-i putere de munca si prosperitate, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

Rugaciune pentru sot # Viata de familie
Doamne Dumnezeule, protejeaza timpul petrecut de sotul meu in familie. Ajuta-l sa fie intelept, sa fie un exemplu pentru copii. Ajuta-l sa echilibreze timpul petrecut la slujba si acasa. Ajuta-l sa fie bland si bun cu familia lui. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!
Rugaciune pentru sot # Sanatate
Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru ca il tii sanatos pe sotul meu. Protejeaza-i fiecare celula a corpului si ai grija ca nimic sa nu-i faca rau. Da-i energie si putere! In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

Distribuie prietenilor

Continuarea pe sfatulparintilor.ro