CFR: Două bilete la preț de unul, de Dragobete

 

Valentines DayCFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru ziua de Dragobete – 24 februarie: „IR Special / Oferta pentru 2”.

Potrivit unui comunicat remis AMPRESS, reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoria la clasa 1 și a 2-a, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR. Oferta este valabilă la trenurile din anexă, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral.
„Sărbătoare a iubirii în tradiția populară românească, Dragobetele simbolizează renașterea naturii, dar și a dragostei. În gara vieții opresc multe trenuri – doar unul este cel al dragostei. Și chiar dacă pare că acesta nu ne așteaptă, merită să alergăm după el”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători, conform comunicatului citat.

Cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate în ziua de 24 februarie 2017 să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declarație la megafonul din Gara de Nord București. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook Iubește și călătorește!

AMPress