Chirieac s-a sucit, i-a socat pe cei de la Antena 3: „Cred ca trebuie o noua majoritate puternică în jurul presedintelui Iohannis”

Analistul Bogdan Chirieac, proprietar, alături de Răzvan Dumitrescu, al publicației online DCNews (Dumitrescu Chirieac News) și care  s-a manifestat până acum, ca unul dintre cei mai duri critici ai lui Klaus Iohannis, si-a schimbat pozitia fata de presedinte dupa ce Florin Iordache a anuntat ca demisioneaza din functia de ministru al Justitiei, scrie AK24.

„Cred ca trebuie o noua majoritate puternica in jurul presedintelui. Presedintele a dovedit ca este un om politic foarte puternic in aceasta criza. Ma astept ca peste cateva luni sa avem o noua majoritate parlamentara. Ce se intampla acum in PSD arata ca avem nevoie de acest lucru”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3, lăsîndu-și mască gazdele, care s-au bazat mereu pe el în demolarea lui Iohannis.

Bogdan Chirieac a fost unul dintre sustinatorii ordonantei negre. El s-a aratat deseori revoltat ca ordonanta nu a intrat in vigoare imediat, criticand termenul de zece zile pentru ca prevederile sa aiba efect, mai observă Aktual 24..