A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cinci militari români, răniți în Afganistan

0 68

Cinci militari din Batalionul 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei”, aflați în misiune în Afganistan, au fost răniţi vineri în timp ce executau o misiune de patrulare mixtă împreună cu militari americani, a anunţat, Ministerul Apărării Naţionale (MApN).


APRECIAZA ARTICOLUL !

”Pe timpul executării misiunii, mașina de luptă de tip MRAP în care se aflau militarii a fost atacată cu un dispozitiv exploziv improvizat. Militarilor li s-a acordat primul ajutor și au fost evacuați pe cale aeriană la Spitalul Militar ROL III din Baza Aeriană Kandahar.

Cei cinci militari sunt conștienți și starea lor de sănătate este stabilă. Detalii cu privire la identitatea militarilor implicați în acest incident vor fi făcute publice, conform procedurilor-standard aplicabile, numai după informarea familiilor acestora.

Conducerea M.Ap.N. este informată în permanență despre situație și urmărește cu atenție evoluția de sănătate a militarilor”, se arată în comunicatul MApN.

AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More