• Home
  • Prima
  • Cine este procuroarea care s-a sinucis la sediul Parchetului General, în Vinerea Mare

Cine este procuroarea care s-a sinucis la sediul Parchetului General, în Vinerea Mare

procuroare 1

Biroul de presă al Parchetului General a anunţat, vineri, că procurorul care a murit după ce s-a aruncat de la o înălţime de 20 de metri din clădirea instituţiei este Ramona Daniela Bulcu, fost purtător de cuvânt al structurii.

„În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viaţă colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice”, a transmis Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ramona Daniela Bulcu a fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie până în 2017 şi, în prezent, lucra la Biroul Resurse Umane din instituţie.

Surse judiciare au transmis, pentru Mediafax, că aceasta avea mai multe probleme de sănătate, suferind de depresie şi ar fi fost nemulţumită de când a fost înlocuită din funcţia de purtător de cuvânt al Parchetului General.

Este al doilea caz de sinucidere în rândul procurorilor din ultima perioadă. Pe 15 martie, un fost şef al DNA Timişoara, procurorul Tamas Schiffbeck, s-a sinucis după ce s-a aruncat de la etajul șase al clădirii care găzduieşte instituţia.

Parteneri