Cântărețul Marcel Pavel nu scapă de injuriile anti-covizilor care continuă să-l atace că a luat bani să se dea bolnav

Cântărețul Marcel Pavel,  de 60 de ani, a fost internat cu Covid-19 și dublă pneumonie. El a mulțumit doctorilor de la Matei Balș și bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață . Postările lui au fost întâmpinate de masa tot mai largă a celor care contestă boala, cu insulte. El e acuzat că a luat bani ca să se dea bolnav. Externat de ziua fiicei sale care împlinea 7 ani, Pavel a răspuns din nou celor care îi batjocoresc demnitatea, pe Facebook:

“Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen foarte îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!”, a scris Marcel Pavel.

Injuriile au continuat însă, așa cum sunt indivizi care se îndoiesc de boala Andreei Esca, și ea ”plătită” pentru a face ”reclamă virusului”. ”Artiștii ăștia nu se mai satură de bani. Acum iau bani pe coronavirus”, scrie un postac.

Distribuie prietenilor

Mădălina Stoica, AMPress