• Home
  • Prima
  • Ciolacu: De 30 de ani se cântă prohodul PSD-ului. Am făcut un exemplu de politică, pentru că suntem nişte patrioţi

Ciolacu: De 30 de ani se cântă prohodul PSD-ului. Am făcut un exemplu de politică, pentru că suntem nişte patrioţi

marcel ciolacu 2

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că speră ca, până la finalul acestui mandat, Klaus Iohannis să fie preşedintele tuturor românilor. Ciolacu a susţinut că PSD a dovedit maturitate politică intrând la guvernare şi a dat „un exemplu de politică”, deşi i se cântă „prohodul” de 30 de ani.

„Sper ca pe acest sfârşit de mandat să intrăm cu toţii într-o normalitate şi preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor. Cred că mult hulitul Partid Social Democrat, cel care trebuia să treacă în ilegalitate, a dovedit o maturitate politică evidentă şi pentru partenerii strategici şi pentru partenerii europeni. Am făcut un exemplu de politică pentru că suntem nişte patrioţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro, citată de hotnews.ro.

Întrebat cum comentează declaraţiile adversarilor cum că este un lider prea blând, Ciolacu a declarat că de 30 de ani social-democraţilor li se tot cântă „prohodul”.

„De 30 de ani se cântă prohodul PSD-ului. Cred că în momentul acesta lumea aşteaptă un Guvern funcţional şi eficient”, a declarat Marcel Ciolacu.

Parteneri