• Home
  • Știri
  • Ciolacu, despre majorarea salariilor demnitarilor: ”A fost o decizie pur tehnică”

Ciolacu, despre majorarea salariilor demnitarilor: ”A fost o decizie pur tehnică”

ciolacu 2

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, a declarat miercuri că decizia de majorare a salariilor demnitarilor a fost ”pur tehnică”.

Săptămâna trecută, la Camera Deputaților au fost adoptate majorări salariale pentru mai mulți funcționari publici, inclusiv pentru primari.

Marți, printr-o corectură, a trecut și un amendament. Această corectură face referire la creșterea salariilor demnitarilor.

”Am chemat astăzi de dimineață și pe liderul de grup. Au venit și liderii de grup de la PNL și președintele comisiei. Toți demnitarii, inclusiv primarii, sunt prinși pe anexa numărul 9.

Cu certitudine, astăzi, în coaliție, vom lua decizia dacă legea va trece de Curtea Constituțională, se va proroga termenul de aplicare pentru demnitari. Legea ar fi fost neconstituțională și ar fi fost respinsă la CCR, fiindcă se intervenea pe anexa nouă.
Deci e a fost o o decizie pur tehnică. (…) În cazul în care va fi promulgată legea, se va da o ordonanță de prorogare”, a explicat Marcel Ciolacu, potrivit antena3.ro.

Parteneri