AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciolacu, despre situația dificilă a bugetului României: „Nu pot să accept ca eu și PSD-ul să plătim ceea ce au mâncat alții”

 

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, joi seara, la România TV, despre situația dificilă în care a ajuns bugetul României și despre măsurile fiscale pe care este nevoit să le ia în perioada următoare.

„Sunt foarte multe provocări, un astfel de mandat de mult timp nu a preluat un prim-ministru și încerc împreună cu colegii mei să ne ridicăm la nivelul așteptărilor românilor. Din punctul meu de vedere, este ultimul tren al României pentru dezvoltare, este ultimul tren pentru OCDE. Eu nu sunt un om iresponsabil, nici Nicolae Ciucă nu este un om iresponsabil. Sunt ferm convins că nici Emil Boc, nici Bolojan, nici Tudose, nu sunt oameni iresponsabili. (…)

De ce s-a ajuns aici cu bugetul României… știm cu toții, dar nu pot să accept ca eu și PSD-ul să plătim ceea ce au mâncat alții. Ce au furat alții în pandemie. Era o guvernare câteodată iresponsabilă, de jucători la bursă, care au îndatorat această ţară cu peste 200 de miliarde (…). Nu putem să lăsăm România fără fonduri europene”, a explicat Marcel Ciolacu, potrivit gandul.ro.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!