Ciolacu, după calificarea la EURO 2024: „Bravo, băieți! După ani de zile de așteptare chinuitoare, i-ați făcut din nou fericiți pe români!”

Premierul Marcel Ciolacu a felicitat echipa națională de fotbal pentru calificarea la EURO 2024, primul turneu final pentru România după o pauză de opt ani. Premierul spune că fotbaliștii primei reprezentative i-au făcut „din nou fericiți pe români”.

„Calificareee! Suntem la EURO, în sfârșit! Bravo, băieți! După ani de zile de așteptare chinuitoare, i-ați făcut din nou fericiți pe români!”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă seară, pe Facebook, potrivit b1tv.ro.

România și-a asigurat prezența la EURO 2024 după o victorie mare cu Israel, scor 2-1, și are șanse inclusiv la câștigarea grupei preliminare.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu sunt primii în Grupa I, cu două puncte peste Elveția înaintea duelului direct de la București. Marți seară, elvețienii vin pe Arena Națională pentru ultimul meci al campaniei.

Dacă nu pierde cu Elveția, România își va câștiga grupa preliminară și va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru EURO 2024.