• Home
  • Știri
  • Ciolacu: Eu nu am forţat o vizită în SUA. Nu ştiu dacă voi candida anul viitor

Ciolacu: Eu nu am forţat o vizită în SUA. Nu ştiu dacă voi candida anul viitor

marcel ciolacu 2 1

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că nu s-a dus în Statele Unite ale Americii pentru a căuta susţinere şi legitimitate în perspectiva anului electoral 2024.

”Eu nu am forţat o vizită a mea în SUA”, a afirmat liderul PSD, precizând că încă nici nu ştie dacă va candida sau nu anul viitor în alegerile prezidenţiale. Ciolacu a precizat, de asemenea, că modalitatea de desemnare a candidatului formaţiunii ar trebui schimbată: ”Este evident că undeva s-a greşit, dacă am ratat de patru ori alegerile”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi seară, la Antena 3, dacă vizita în SUA a fost făcută pentru a căuta susţinere pentru anul electoral viitor, cum s-a întâmplat în trecut cu lideri ai PSD, şi a afirmat: ”Trebuie să ieşim o dată din această logică. Eu nu am venit pentru susţinerea nimănui pentru campania electorală. Eu nu am forţat o vizită a mea în Statele Unite. Cred că se impunea o vizită a unui prim-ministru. Din 2016 nu a mai fost niciun prim-ministru în Statele Unite. Cred că se impunea, mai ales în contextul de criză regională şi globală în acest moment un prim-ministru al României să vină Statele Unite”.

Premierul a precizat că toate discuţiile pe care le-a avut ”au fost aplicate pentru România, pentru investiţiile din România, pentru priorităţile României”.

Continuarea pe news.ro

Parteneri