• Home
  • Știri
  • Ciolacu: Fac apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar!

Ciolacu: Fac apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar!

ciolacu 2

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că ordonanţa de urgenţă adoptată, joi, de Guvern care prevede creşteri salariale pentru personalul din învăţământ a fost publicată în Monitorul Oficial. Ciolacu face apel la dascăli să revină în clase pentru ca anul şcolar să se poată încheia cu bine.

„Ordonanța de creștere #imediată a veniturilor profesorilor și personalului nedidactic a fost publicată în Monitorul Oficial. Dar acest lucru trebuie completat printr-o reformă consistentă a salarizării din sistemul de învățământ. Iar asta se va întâmpla chiar de anul viitor, când viitoarea lege a salarizării unitare va fi aplicată.
Voi continua să am toată deschiderea pentru dialog și pentru găsirea unor #soluții realiste și aplicabile, care să aducă mai multă dreptate în sistemul de învățământ. Acesta este doar primul pas! Mai mult, mi-am #asumat clar că viitorul Guvern va continua – cu și mai multă forță – să redea respectul și demnitatea cuvenite dascălilor.
Fac apel către dascăli să revină la clase pentru a încheia cu bine acest an școlar! Discuțiile asupra problemelor legitime din sistem trebuie să continue, însă este vorba și de viitorul copiilor. De aceea, toate examenele trebuie să se desfășoare conform programărilor anunțate”, a scris Ciolacu, pe pagina de facebook.

Parteneri