• Home
  • Știri
  • Ciolacu, întrebat despre posibila remaniere a lui Dîncu, de față cu ministrul: „Vasile, tu ești remaniat?”

Ciolacu, întrebat despre posibila remaniere a lui Dîncu, de față cu ministrul: „Vasile, tu ești remaniat?”

ciolacu dancu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că în partid nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dîncu, după ce în presă au apărut informații despre acest subiect.

Potrivit surselor Digi24.ro de la vârful conducerii PSD, Ciolacu ar fi luat în calcul remanierea ministrului Apărării, la schimb cu cea a liberalului Virgil Popescu.

Întrebat într-o conferință de presă în care se afla alături de ministrul Apărării despre posibila schimbare a sa, Ciolacu a spus că „îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat” „Vasile, tu ești remaniat? Dar cine a anunțat remaniere? Există remanieri în guverne. De la UDMR ați anunțat vreo remaniere? (n.red. întrebare pentru Cseke Attila, care era de față) Nu pot să vă promit când există remanieri”, a precizat Ciolacu, potrivit digi24.ro.

Marcel Ciolacu spune că nu au fost discuții pe această temă, deși în urmă cu câteva zile, când a fost întrebat despre o posibilă remaniere, nu a negat.

„Eu nu am vorbit de această temă. Și îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat”, a spus președintele PSD. De față, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a spus că „politica nu funcționează pe surse”.

Parteneri