Ciolacu: L-am asigurat pe președinte că românii nu vor fi abandonați. Parlamentarii PSD vor lucra 24 de ore din 24

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, după consultările de la Cotroceni, că actuala criză politică va duce la alegeri anticipate, pentru că nu există în acest moment o majoritate parlamentară consistentă necesară formării unui guvern stabil.
De asemenea, acesta a precizat că „l-a asigurat pe președinte că românii nu vor fi abandonați, iar parlamentarii PSD vor lucra 24 de ore din 24”.

”Am fost astăzi la Cotroceni și i-am transmis președintelui că fără o majoritate consistentă în parlament nu se poate vorbi de un guvern minoritar. (…) România se află într-o criză socială, economică și sanitară profundă. Fără o majoritate consistentă, România nu poate să depăşească această criză. Ori se creează o majoritate pentru un eventual guvern, ori pentru alegerile anticipate. Din punctul de vedere al PSD, se va crea o majoritate pentru alegeri anticipate. Nu credem că se va putea creiona în acest moment o majoritate pentru un guvern stabil (…)

Distribuie prietenilor

L-am asigurat și pe președinte că românii nu vor fi abandonați. Tot ceea ce nu poate face un guvern demis va fi preluat de către Parlament României, iar parlamentarii PSD, cel mai mare grup parlamentar din Parlamentul României, din acest moment vor lucra 24 de ore din 24. Deja am depus în Birourile Permanente, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, solicitările pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze”, a spus Ciolacu.

AMPress