• Home
  • Prima
  • Ciolacu: Mergem la Klaus Iohannis cu două variante de premier. Vor fi foarte multe majorări de la 1 ianuarie

Ciolacu: Mergem la Klaus Iohannis cu două variante de premier. Vor fi foarte multe majorări de la 1 ianuarie

ciolacu 2

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică după-amiază, după negocierile cu PNL, că echipele celor două partide vor merge la președintele Klaus Iohannis cu două variante de premier, fără să dea însă mai multe detalii.

Ciolacu a mai spus că de la 1 ianuarie ”vor fi foarte multe majorări”, de asemenea, fără să dea alte detalii referitoare la capitolul Muncă.

”Nu vorbim de taxe noi, ci de o taxă modică pe care și-o pot permite cei cărora li se va aplica. Există o discrepanță imensă în societate în acest moment, dar nu se atinge nimeni de veniturile medii ale românilor.
La capitolul Justiție ar trebui ca discuțiile să le poarte ei, profesioniștii (Maia Teodoroiu, Robert Cazanciuc, n.red.). Săptămâna viitoare vom fi în măsură să prezentăm întregul capitol la Muncă. Venim săptămâna viitoare cu un pachet complet.
Vor fi multe majorări de la 1 ianuarie. Este și normal să nu dăm detalii pentru că sunt 2-3 variante. Eu nu vreau să-i mint pe români și vor ști acest lucru când va fi decis. Urmează să mergem la președintele României cu două variante de premier”, a spus Ciolacu, potrivit g4media.ro.

Parteneri