• Home
  • Știri
  • Ciolacu: Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem. Să luptăm pentru România până la capăt!

Ciolacu: Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem. Să luptăm pentru România până la capăt!

ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, spune că „sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem”, iar „cel mai nobil mod prin care îi putem onora pe cei care şi-au dat viața pentru ca generațiile următoare să trăiască liber este de a sta, cu toții, uniți”.
De asemenea, liderul PSD afirmă că „extinderea spațiului Schengen prin includerea României va întări și mai mult Europa”.

„În urmă cu 33 de ani, românii se jertfeau pentru libertate! Datorită sacrificiului eroilor noștri, România este astăzi un pilon de bază al #NATO, membră a Uniunii Europene, organizație care a acționat ca un scut în lupta pentru apărarea libertății și a valorilor democratice.
De aceea, cel mai nobil mod prin care îi putem onora pe cei care şi-au dat viața pentru ca generațiile următoare să trăiască liber este de a sta, cu toții, uniți. Uniți în interior, uniți alături de întreaga Europă!
Extinderea spațiului #Schengen prin includerea României va întări și mai mult Europa, va consolida redresarea economică și va susține securitatea noastră colectivă împotriva amenințărilor externe tot mai accentuate.
Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem: să luptăm pentru România până la capăt!”, a scris Ciolacu, joi, pe facebook.

Parteneri