• Home
  • Știri
  • Ciolacu: „Trebuie venită cu impozitare de peste 90% a pensiilor speciale. A venit momentul adevărului”

Ciolacu: „Trebuie venită cu impozitare de peste 90% a pensiilor speciale. A venit momentul adevărului”

ciolacu

Preşedintele PSD a declarat, marţi, că vrea impozitarea pensiilor speciale cu peste 90% deoarece „e incorect să ieşi la pensie şi să ai venituri mai mari decât atunci când erai în activitate”.

„Dacă am venit cu şapte proiecte, continuă să venim cu proiecte în aceeaşi logică, crezând că dacă facem acelaşi lucru o să avem vreun efect. Ştiţi că e teoria tâmpitului. Nu vom reuşi. Ori schimbăm sistemul, fiindcă e incorect să ieşi la pensie şi să ai venituri mai mari decât atunci când erai în activitate.
Părerea mea e că trebuie venită cu impozitare de peste 90%. Trebuie să facem o analiză. Să vedem pe categorii. Sunt pensii speciale, sunt pensii ocupaţionale.

E incorect ce s-a întâmplat în aceşti 30 de ani. Nici excepţiile nu au apărut din senin. Nu le-a visat vreun parlamentar. Sunt rodul unor influenţe pe o perioadă de 30 de ani în care toată clasa politică s-a implicat. A venit momentul adevărului cu aceste crize suprapuse când trebuie să facem ceva”, a declarat preşedintele PSD, potrivit rtv.net.

Parteneri