CIOLOȘ A REFUZAT SĂ EMITĂ OUG AȘA CUM I-A CERUT DRAGNEA, IAR COMBUSTIBILUL S-A IEFTINIT CU 10 la sută

 

Bătălia politică privind ieftinirile se poartă, chiar dacă un guvern e pe ducă, iar altul se instalează. Liviu Dragnea a făcut mari presiuni asupra Guvernului Cioloș, scrie Curentul.ro, pentru a amâna intrarea în vigoare a reducerii TVA de la 20la sută  la 19 la sută și pentru a nu se elimina supraacciza de 7 eurocenţi pe litrul de carburant, prevăzute în Codul Fiscal. Cioloș nu a cedat și acum prețul benzinei şi cel al motorinei au scăzut cu 10 la sută în urma reducerii taxării.

La câteva dintre benzinăriile din Bucureşti, un litru de benzină standard 95 era vândut cu 4,85 – 4,86 sau 4,94 de lei iar motorina se vindea cu 4 lei şi 80 de bani sau 4 lei şi 90 de bani.

Distribuie prietenilor

Și preţul electricităţii scade cu 1,9 la sută pentru consumatorii casnici, potrivit calculelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, notează aceeași sursă.
Multe din prevederile ”Legii Dragnea”, cum ar fi cea legată de hepatită C, sunt în funcțiune, dar bătălia politică se dă încă pe cine ieftinește primul.