• Home
  • Știri
  • Cioloș: Ciolacu nu vrea să își asume bobârnacii, vrea să îi lase la PNL, care a devenit deja calul de bătaie al PSD

Cioloș: Ciolacu nu vrea să își asume bobârnacii, vrea să îi lase la PNL, care a devenit deja calul de bătaie al PSD

ciolos referendum 1

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş afirmă că liderul PSD Marcel Ciolacu nu vrea să îşi asume bobârnacii şi vrea să îi lase la PNL, care a devenit deja calul de bătaie ale PSD şi nu vrea să îşi asume fotoliul de prim-ministru, transmite News.ro, potrivit g4media.ro.

”Politic, PNL-ul e cam măturat mai nou de PSD, văd că PSD face ce vrea cu ei. Evident, mai ales acum. Au avut un protocol tocmai ca această schimbare de prim-miniştri să treacă foarte repede şi văd că acum PSD nu vrea să îl mai respecte şi vor să menţină ministere. Domnul Ciolacu nu mai vrea să facă schimbarea până nu se rezolvă problemele. Ceva de genul: Nicule, ia tu scaltoacele astea că nu vreau să le duc eu”, a spus Cioloş la Prima News, despre relaţia din coaliţia de guvernare.

El a arătat: ”Una e să guvernezi ca să rezolvi nişte probleme şi alta e să vrei să guvernezi doar cu gândul la punctele din sondaje şi la alegerile din 2024. Nu sunt concentraţi pe nevoile din învăţământ, sănătate, PNRR, nu sunt preocupaţi de Schengen”.

Întrebat despre suspendarea negocierilor din coaliţie, Cioloş a arătat că în opinia sa, ”astfel de crize din educaţie, or să apară şi în sănătate, nu pot fi rezolvate credibil decât de un guvern care are un mandat în lunile şi anii următori”.

”Interpretarea mea este că domnul Ciolacu nu vrea să îşi asume bobârnacii, vrea să îi lase la PNL care a devenit deja calul de bătaie ale PSD şi nu vrea să îşi asume fotoliul de prim-ministru chiar dacă ei sunt acolo”, a mai spus Dacian Cioloş.

Parteneri