• Home
  • Prima
  • Cioloş. Coaliţia merge împreună la Cotroceni. Nu are rost să ne formalizăm

Cioloş. Coaliţia merge împreună la Cotroceni. Nu are rost să ne formalizăm

Reprezentanţii celor trei formaţiuni care vor face parte din coaliţia de guvernare se vor prezenta împreună marţi, la ora 15,30, la consultările de la Palatul Cotroceni, a anunţat copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş, printr-o declarație dată Agerpres.

„Ieri seara am semnat protocolul coaliţiei. Este firesc să mergem împreună. Noi deja avem stabilit un program de guvernare. Ne pregătim o echipă de guvernare, avem majoritate în Parlament, deja demonstrată, şi mergem să îi spunem preşedintelui lucrul acesta. E un gest firesc, după două săptămâni de negocieri, când am reuşit într-un timp relativ scurt, zic eu, să avem şi echipă de guvernare, şi program de guvernare. Acum este important să putem avansa, să avem un Guvern cât mai repede şi atunci nu are rost să ne mai formalizăm. Am hotărât să mergem împreună, pentru că vom spune acelaşi lucru, atât timp cât avem deja o bază comună”.

Decizia a venit în urma  anunțului lui Ciolacu legat de refuzul PSD de a merge la consultări. Partidele  erau programate astăzi, din jumătate în jumătate de oră, începând cu PSD pentru a doua rundă de consultări cu președintele Iohannis.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri