Cioloș, despre posibilitatea unor întrevederi aranjate Dragnea-lideri SUA: Nu ne vindem țara, doar cumpărăm întâlniri

Fostul premier Dacian Cioloș a comentat, vineri, informațiile referitoare la faptul că PSD ar fi plătit 100.000 de dolari unei firme de lobby din Statele Unite pentru a aranja întâlniri între liderul partidului, Liviu Dragnea, vicepreședintele american Mike Pence și președintele Camerei Reprezentanților.

„În caz că e adevărat, s-ar înscrie la categoria ‘Nu ne vindem țara la străini. Doar cumpărăm întâlniri cu ei!’ O spun cu amuzament, pentru că anul trecut când aveam întâlniri ‘gratis’ cu șefi de guvern pentru a încerca să prezint România într-o lumină pozitivă cu argumente, unii oameni chiar credeau astfel de povești cu ‘vândutul’ țării spuse de cei care acum se pare că trebuie să scoată bani din buzunar pentru a fi primiți”, a scris Cioloș  pe Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că partidul nu a plătit niciun leu vreunei firme americane care să-i faciliteze întâlniri în SUA cu oficiali americani, notează Agerpres.

Distribuie prietenilor

Întrebat dacă PSD a plătit 100.000 de dolari unei firme din SUA pentru ca el să aibă întâlniri cu oficiali americani, Dragnea a spus că a verificat iar partidul nu are niciun contract „de genul ăsta”.