A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cioloș: „Nu m-aș da în lături să îmi asum o guvernare și acuma”

1 49

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat la Brașov, că este dispus să își asume o guvernare chiar și în acest moment. „Nu mă feresc de a asuma responsabilități de guvernare”, a spus Cioloș.

„Noi ne pregătim deja de guvernare și ca să fie lucrurile foarte clare o putem asuma de astăzi, de mâine, de oricând. Noi suntem gata de un an de zile să ne asumăm guvernarea și știm ce avem de făcut”, susține fostul premier, potrivit digi24.ro.

Dacian Cioloș este de părere că este un moment special în care este nevoie de o guvernare „de urgență”, dar că Alianța USR-PLUS nu a avut pârghiile necesare ca să-și asume guvernarea.

„Sigur că acuma e un moment special când trebuie asumată o guvernare de urgență, o guvernare tranzitorie. Și să știți că nu ne-am da în lături nici de la asta. Eu unul nu m-aș da în lături să îmi asum o guvernare și acuma, dar asta înseamnă să am pârghiile și să avem pârghiile la Alianța USR-PLUS ca să facem lucru acesta. Și nu s-a pus problema asta. PNL este cel care are în momentul de față cele mai multe voturi în Parlament dintre partidele care și-au asumat moțiunea, dar vreau să fie foarte clar că nu ne-am ferit, nu ne ferim și nu mă feresc de a asuma responsabilități de guvernare”, a declarat Cioloș.

1 Comentariu
  1. Nelutu spune

    Individul asta si sustinatorii sai,pentru „binele”facut Romaniei merita sa fie pusi la refacerea manuala a sistemului national de irigatii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More