• Home
  • Prima
  • Cioloş: Nu plec din partid. Colegii mai bine să se gândească la măsurile de reformă decât să răspândească ştiri ”complet false”

Cioloş: Nu plec din partid. Colegii mai bine să se gândească la măsurile de reformă decât să răspândească ştiri ”complet false”

ciolos cu masca

Liderul USR Dacian Cioloş susţine că nu intenţionează să plece din partid şi nici să-şi facă grupuri separate în Parlament sub denumirea PLUS, acuzându-şi colegii de răspândirea de ştiri false.

“Este o dezinformare. Nu e adevărat, nu plec din partid. Câtă vreme partidul poate evolua şi se poate dezvolta, nu plec. Şi mai bine ar face colegii să se gândească la măsurile de reformă pe care le-am propus, să vină cu amendamente argumentate, sa dezbată conţinutul lor, decat să răspândească ştiri complet false”, a declarat Dacian Cioloș, pentru News.ro.

Joi seară, în contextul informaţiilor referitoare la programul de reformă lansat în partid de către Dacian Cioloş şi al schimbului de mesaje interne dintre el şi Dan Barna, au circulat informaţii conform cărora actualul lider USR a ameninţat cu demisia, dar şi cu revenirea la varianta

PLUS urmată de separarea grupurilor parlamentare USR, dacă programul nu îi este acceptat. Membri ai partidului au vorbit joi seară, în grupurile interne, despre şantaj şi ultimatumuri.

Parteneri