Cioloş: “Pentru PSD nu mai are nicio importanţă cine va deconta oalele sparte”

 

Dacian Cioloş a postat pe Facebook opinia sa legată de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă privind fiscalitatea, prin care cheamă cetăţenii să nu se lase păcăliţi.

„Decizia luată azi de Guvern prin adoptarea OUG privind modificarea Codului Fiscal nu va creşte salariile şi pensiile, nu va aduce bunăstare, va crea însă premisele unor măriri de preţuri în lunile care vin. Un Guvern responsabil nu-şi bate joc de contribuabili, nu aruncă în aer bursele, nu pune cetăţeanul în faţa faptului împlinit. Actul de guvernare este un act de maximă responsabilitate, pentru că de el depinde echilibrul întregii societăţi.

Distribuie prietenilor

Să dai foc la bursă şi să ignori toate mesajele din mediul economic înseamnă dovada că ziua de mâine nu contează. Pentru PSD nu mai are nicio importanţă cine va deconta oalele sparte. Există doar ziua de azi şi foamea uriaşă de bani la buget, disperarea de a acoperi găurile pe care acest partid singur le-a creat”, a scris Dacian Cioloş, fost premier şi fost comisar european, acum líder al unui partid de opoziţie nou înfiinţat.
C. Zamfir, AMPress