AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cioloș: PNL-iștii parcă sunt hipnotizați de PSD-iști și le acoperă toate măgăriile. Nu e întâmplător că PSD încearcă să întârzie PNRR

Fostul premier Dacian Cioloș, acum europarlamentar REPER, a declarat duminică, pentru B1 TV, că PNL numai partid liberal nu e, de vreme ce acoperă toate „măgăriile” făcute de PSD cu taxarea și suprataxarea celor care muncesc cinstit.

El a mai afirmat că sunt PNL-iști care vor să „pună capăt acestei mascarade”, dar deocamdată „vorbesc doar pe la colțuri”.

Cioloș a vorbit și despre șansele Opoziției de a trece o moțiune de cenzură, punctând că nu ia în calcul partidul AUR atunci când se referă la Opoziție.

„Mai trebuie să spunem și că PSD e ținut la putere de PNL, un partid care-și spune ”partid liberal”, chiar dacă ei nu sunt liberali, sunt membri în Partidul Popular European, dar care spun că apără profesia liberală și acum sunt puși cu botul pe labe.

Pare că sunt hipnotizați de PSD și de domnul Ciolacu și le acoperă măgăriile, acceptă suprataxarea și taxarea celor care muncesc cinstit, ca să acopere genul acesta de găuri din buget pe care domnul Ciolacu le descoperă cu surprindere, dar care acum înțelegem cum sunt făcute”, a declarat europarlamentarul REPER, potrivit b1tv.ro.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!