A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Cioloș: Voi merge în Piața Victoriei. Statul român tot nu s-a făcut bine

0 54

Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, a anunţat că va merge la protestul de sâmbătă seara, în Piaţa Victoriei, întrucât la un an de la momentul 10 august, „statul român tot nu s-a făcut bine”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Voi merge, diseară, în Piața Victoriei, pentru că momentul 10 august de anul trecut a contribuit masiv la momentul 26 mai de anul acesta, pentru că România e numai una, indiferent unde trăiesc cetățenii ei – în țară sau în străinătate, și mai ales pentru că, atunci când conducta normalității e înfundată de mizerie, ea trebuie desfundată sub presiune.
Trebuie să reînnoim mesajele de acum un an. Statul român tot nu s-a făcut bine. Până vom avea ocazia de a-i trimite pe cei care ne-au adus în această situație în afara istoriei, avem astăzi datoria civică de a spune că vrem o țară a normalității, o țară pentru toți cetățenii ei, în care să ne simțim cu toții acasă.

O doamnă mi-a spus, astăzi, că fiul ei a votat pe 26 mai pentru prima oară. Și a votat cu noi, cu Alianța USR PLUS. A făcut această alegere pentru a nu fi nevoit să plece din țară, pentru că-și dorește un trai decent în România și crede că noi putem aduce această schimbare în bine. Pentru astfel de oameni, pentru gândurile și speranțele lor, mă voi alătura celor prezenți, în această seară, în Piața Victoriei”, a scris Cioloș, pe pagina de facebook.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More