• Home
  • Știri
  • Cîțu: Ce companie ar mai aduce benzină și motorină în România să vândă la un preț mult mai mic decât cel determinat de piață dacă poate să vândă mult mai scump în alte țări din UE?

Cîțu: Ce companie ar mai aduce benzină și motorină în România să vândă la un preț mult mai mic decât cel determinat de piață dacă poate să vândă mult mai scump în alte țări din UE?

citu 1

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, spune că plafonarea preţului la combustibil la 6 lei pe litru, cum ”a auzit” că dorește PSD, ar duce la penurie. „Ce companie ar mai aduce benzină și motorină în România să vândă la un preț MULT mai mic decât cel determinat de piață dacă poate să vândă mult mai scump în alte țări din UE?”, se întreabă Cîțu.

Redăm comentariul lui Florin Cîțu, publicat pe pagina de facebook:

„PSD dorește plafonarea prețului la combustibil în jur de 6 lei pe litru. Așa am auzit. Eu nu particip la discuțiile din coaliție din data de 3 aprilie 2022.

În acest moment România are cam cel mai mic preț la combustibil din UE. Doar în Bulgaria este mai ieftin. Până și în Ungaria, unde prețul este plafonat, de multe ori combustibilul este mai scump.
Întrebarea:

Ce companie ar mai aduce benzină și motorină în România să vândă la un preț MULT mai mic decât cel determinat de piață dacă poate să vândă mult mai scump în alte țări din UE?

Această întrebare este valabilă și pentru „geniala” soluție a PSD care reduce din pix marja de profit a unei companii. Capitalul circulă liber în UE și va merge acolo unde are cel mai mare randament.

Astfel de „soluții” GARANTEZA subdezvoltarea României.

P.S. O să stea PSD la coadă pentru milioanele de români care nu vor mai găsi benzină și motorină pentru ca o sa fie penurie?”

Parteneri