• Home
  • Prima
  • Cîțu, despre afirmația lui Orban privind parteneriatul cu Iohannis: Dacă nu-și clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el

Cîțu, despre afirmația lui Orban privind parteneriatul cu Iohannis: Dacă nu-și clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el

Florin Cîțu, ales în urmă cu o zi președinte PNL, îi cere lui Ludovic Orban să clarifice ce a vrut să spună când a afirmat că între el și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. „Dacă nu-și clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el”, a afirmat premierul.

„Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a spus Orban, în prima sa reacție după aflarea rezultatului alegerilor interne de la Congresul PNL.

„Am văzut aseară o declarație a lui Ludovic Orban la plecare, sper că era la supărare.
Pe mine m-au votat liberalii, majoritate covârșitoare, și pentru parteneriatul cu Klaus Iohannis. Așa că, în primul BEX, îi voi cere lui Ludovic Orban să-și clarifice poziția. Cred că a fost spusă la supărare, pentru că planurile noastre de viitor sunt strâns legate de parteneriatul cu Klas Iohannis.

Aşa că în următorul BEX îi voi da posibilitatea lui Ludovic Orban să își clarifice poziția. Dacă nu, o clarificăm noi pentru el.

Să vină să ne explice ce a vrut să spună, pentru că PNL și această conducere au un parteneriat cu Klaus Iohannis”, a spus Florin Cîțu, potrivit digi24.ro.

El a mai dat asigurări că nu vor păți nimic cei care l-au susținut pe Ludovic Orban.

Parteneri