Cîțu, despre nemulțumirile ministrului Sănătăţii: „Mulți nu știu să citească un buget sau vor doar să facă scandal”

Premierul Florin Cîțu a vorbit, luni dimineață, despre nemulțumirile ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, cu privire la bugetul pe anul 2021.

„Banii sunt acolo, vorbim de 11,43 de miliarde și, repet, uitați-vă în buget să vedeți că sunt cu 11,43 de miliarde mai mult decât anul trecut, când au fost 10,9 miliarde parcă, și mai mult decât într-un an normal, când au fost 9 miliarde. Nu văd unde este problema. Asta arată foarte clar că avem foarte mulți oameni în spațiul public care nu știu să citească un buget. Asta este și o explicație pentru faptul că suntem azi aici cu România, avem oameni în spațiul public care vorbesc fără să înțeleagă cum se face un buget, cum se citește un buget și aruncă aceste informații. Toate aceste discuții în spațiul public sunt ori pentru că oamenii nu înțeleg și nu știu să citească un buget ori vor doar să facă scandal și atât, ceea ce este foarte trist”, a spus Florin Cîțu, potrivit digi24.ro.

Totodată, el a negat existența unor tensiuni între el și Vlad Voiculescu: „Mie nu mi s-a plâns ministrul Sănătății de așa ceva”.