• Home
  • Prima
  • Cîțu: Ciucă este propunerea PNL pentru funcția de premier. Se va implica 100% în negocierile pentru formarea guvernului

Cîțu: Ciucă este propunerea PNL pentru funcția de premier. Se va implica 100% în negocierile pentru formarea guvernului

citu premier 1

Președintele PNL, Florin Cîțu, a anunțat joi seara, că Nicolae Ciucă a fost propus și votat în forul de conducere al partidului ca variantă de premier, urmând ca acesta să se implice mai departe, 100%, în negocierile cu PSD și UDMR pentru formarea noului Guvern.

Chestionat dacă s-a răzgândit în privința lui Ciucă, în urma intervenției președintelui Klaus Iohannis, liderul PNL a negat că ar fi purtat discuții cu șeful statului. „Știți că nu se implică președintele statului în chestiunile partidului”, a spus Cîțu, potrivit g4media.ro.

El le-a mai răspuns jurnaliștilor că ar fi împăcat cu faptul că nu el este propunerea PNL pentru funcția de premier, de vreme ce „așa a decis partidul”.

Cu o zi în urmă, Florin Cîțu susținea că Nicolae Ciucă nu a fost propus în forul PNL pentru funcția de premier, că nu a fost votat și că nici nu va fi votat.
„Ați spus că nu-l veți supune la vot pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier”, i-a atras atenția, un jurnalist, lui Cîțu.

”Eu am spus că atunci când vom avea o propunere o vom supune la vot. Astăzi avem o propunere din partea PNL cu care noi credem că am deblocat negocierile cu PSD și e un lucru bun (…) Am văzut că și ceilalți au luat decizia să dea un premier… Ciucă este propunerea PNL”, a răspuns  Cîțu, potrivit g4media.ro.

El a mai adăugat că Ciucă a fost propus să se implice 100% în negocierile pentru formarea noului guvern, respctiv să conducă echipa de negociere.

Parteneri