• Home
  • Prima
  • Cîțu: Problema traficului de persoane este o prioritate pentru Guvern

Cîțu: Problema traficului de persoane este o prioritate pentru Guvern

citu premier 1

Problema traficului de persoane este o prioritate pentru Guvern, spune premierul Florin Cîțu, subliniind că traficul de persoane și exploatarea trebuie combătute în România.

„Departamentul de Stat al SUA a lansat în cursul zilei de ieri Raportul privind Traficul de Persoane pe anul 2021. După eforturile Guvernului de anul precedent, alături de societatea civilă, România rămâne pe Tier 2 Watch List. Adică se menține pe lista de supraveghere la nivel 2.

Problema traficului de persoane este o prioritate pentru Guvern. Avem soluții pe care le vom urmări și coordona integrat de la nivelul Cancelariei. Mă voi asigura că sincopele existente sunt rezolvate în cel mai scurt timp și eficient mod.

Vreau să le transmit tuturor românilor, dar și specialiștilor, că nicio suspiciune de exploatare nu trebuie ignorată și trebuie tratată cu maximă seriozitate.
Traficul de persoane și exploatarea trebuie combătute în România. Este nevoie de un efort integrat din partea tuturor instituțiilor. Trebuie să ne asigurăm că nicio persoană vulnerabilă nu mai devine victimă”, a scris Cîțu, pe pagina de facebook.

Parteneri