• Home
  • Prima
  • Cîţu: Voi informa liderii europeni în legătură cu situaţia din România

Cîţu: Voi informa liderii europeni în legătură cu situaţia din România

citu premier 1

Premierull Florin Cîţu a anunţat vineri, după şedinţa de Guvern, că va informa liderii europeni în legătură cu situaţia din România.

”O să iau legătura cu liderii europeni în legătură cu ceea ce se întâmplă în România. Avem o alianţă toxică care se prefigurează, o alianţă cu un partid extremist, un partid care vrea răul românilor, care nu respectă proprietatea privată, un partid care nu respectă libertatea individuală. Voi informa liderii europeni despre acest lucru şi vom vedea ce cred aceştia. Bineînţeles, şi pe partenerii noştri strategici, Statele Unite”, a anunţat Cîţu, potrivit news.ro.

El a precizat că va face o informare, nu o plângere.

”Eu cred că e important să ştie că în România colegii domniilor lor se asociază cu un partid extremist. Renew si celelalte grupări care respectă democraţia şi partenerii strategici din Statele Unite”, a explicat şeful Executivului.

Liderii USR PLUS, reuniţi joi seara în şedinţa Biroului Naţional (BN) stabiliseră că, dacă PNL nu îl retrage pe Florin Cîţu de la şefia Guvernului, vor depune luni la prima oră, împreună cu partidul AUR, moţiunea de cenzură anunţată.

Parteneri