• Home
  • Știri
  • Ciucă: Cred în puterea faptelor bune de a alina și de a schimba vieți în bine. Să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie!

Ciucă: Cred în puterea faptelor bune de a alina și de a schimba vieți în bine. Să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie!

ciuca 4

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, sâmbătă, un mesaj cu prilejul Crăciunului, în care îndeamnă „să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie!”.

Redăm mesajul prim-ministrului:

”Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos ne oferă, în aceste zile, toată bucuria momentelor petrecute împreună cu familia și toți cei dragi, cu farmecul de neegalat al vechilor tradiții de Crăciun și cu sentimentul că toți putem fi mai buni în relația cu cei din jur.

Tuturor românilor le doresc să fie sănătoși și să se bucure de ceea ce au realizat până acum în plan personal, iar împreună să avem încredere în viitor.

Cred în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă și de a schimba vieți în bine. Generozitatea, solidaritatea și empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român și cred că acest lucru trebuie să se reflecte nu doar la nivel interuman, ci și la nivelul întregii societăți, prin susținerea acelor idei care oferă șanse egale tuturor.
Sărbătoarea Crăciunului este un prilej bun să le mulțumesc celor care, într-un moment sau altul, au dat dovadă de grijă creștinească față de semeni.

Să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie!
Crăciun fericit, dragi români, dumneavoastră și tuturor celor care marchează astăzi această frumoasă sărbătoare creștină!”

Parteneri