• Home
  • Știri
  • Ciucă: Dan Ostahie este un antreprenor de succes, dacă va dori să intre în politică este foarte bine. Nu i-am propus să fie candidat ci să fie consultat dacă poate fi sondat

Ciucă: Dan Ostahie este un antreprenor de succes, dacă va dori să intre în politică este foarte bine. Nu i-am propus să fie candidat ci să fie consultat dacă poate fi sondat

ciuca n

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că omul de afaceri Dan Ostahie este un antreprenor de succes şi dacă va dori să facă pasul spre politică va fi foarte bine.

”Până în acest moment nu avem încă o analiză finalizată. Fiecare dintre noi căutăm să găsim cea mai bună soluţie, astfel încât să avem certitudinea că intrăm în campanie cu un candidat care să câştige alegerile”, a declarat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, întrebat dacă la şedinţa coaliţiei va fi stabilit candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Liderul liberal a fost întrebat şi dacă omul de afaceri Dan Ostahie este o variantă de candidat comun al coaliţiei PSD-PNL pentru primăria Capitalei.

”În acest moment, vreau să spun că PNL va continua să aibă astfel de discuţii, pentru că avem nevoie în poilitică de oameni care au performat în diverse domenii de activitate, iar Dan Ostafie este un antreprenor de succes în România şi dacă va considera şi va aprecia că poate să facă pasul către politică va fi foarte bine. Nu i-am propus să fie candidat. Mi se pare normal faţă de orice persoană, nu doar faţă de un om de afaceri, să fie consultat dacă poate fi sau nu sondat”, a răspuns Ciucă, potrivit news.ro.

Parteneri