AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciucă, după discuțiile cu Cioloș: Voi face tot ce este omenește posibil să avem guvern

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a precizat, după discuțiile cu Dacian Cioloș, că va căuta „orice soluție” pentru formarea unui guvern.

„Discuțiile au plecat de la a prezenta și a recunoaște situația de criză, gravă, prin care trece țara în acest moment și am solicitat ca fiecare dintre noi să dăm dovadă de maturitate politică și să luăm decizia care se cuvine pentru țară.

Încă am speranțe că se poate investi un guvern în acest mandat. Atunci când voi considera că aceste șanse nu mai sunt, voi proceda ca atare”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit digi24.ro.
Întrebat dacă aceste discuții vor eșua și se va duce să solicite un nou mandat de la PNL pentru formarea unui guvern de coaliție cu mai multe partide, Ciucă a răspuns: „Voi căuta să găsesc orice soluție posibilă să avem guvern”.

„Voi face tot ce este omenește posibil să avem guvern”.

Întrebat dacă PSD ar putea primi mandate de ministru în guvern, premierul desemnat a spus: „Atunci când am primit mandat de la domnul președinte, am spus că voi face apel la toate forțele politice responsabile să avem un guvern, inclusiv PSD”.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!