• Home
  • Știri
  • Ciucă: Eu am foarte mare încredere în tinerii de astăzi

Ciucă: Eu am foarte mare încredere în tinerii de astăzi

ciuca 4

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Zalău, că nu împărtăşeşte părerea celor care cred că tânăra generaţie nu este dispusă la efort şi că, dimpotrivă, are mare încredere în tineri.

„Chiar aveam astăzi cu cineva o discuţie legată de generaţia tânără şi spunea că, din ce a reuşit să-şi dea seama, din sondaje, din ceea ce a mai putut să citească, generaţia tânără nu ar mai fi atât deschisă şi nu ar mai avea atât de multă voinţă să se angajeze la activităţi mai grele, la un pic de sacrificiu. Şi i-am spus că nu este adevărat. Nu trebuie să generalizăm şi nu trebuie să facem din unul sau două rapoarte de sondaj o caracteristică generală pentru una sau două generaţii. Eu am foarte mare încredere în tinerii de astăzi, pentru că şi noi am fost ca ei”, a afirmat Nicolae Ciucă, la evenimentul de lansare a candidaţilor filialei Sălaj a PNL la alegerile locale, potrivit Agerpres.

Liderul liberal a adăugat faptul că trebuie realizată o conexiune între energia tinerilor şi experienţa celor vârstnici.

Continuarea aici

Parteneri