• Home
  • Știri
  • Ciucă: Guvernul are ca prioritate reîntoarcerea în țară a cât mai multor români aflaţi la muncă în străinătate

Ciucă: Guvernul are ca prioritate reîntoarcerea în țară a cât mai multor români aflaţi la muncă în străinătate

ciuca gov

Guvernul are ca prioritate şi îşi propune prin măsurile adoptate să faciliteze reîntoarcerea în ţară a cât mai multor români aflaţi la muncă în străinătate, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă, joi, la evenimentul Gala #RePatriotInspiră, ediţia a V-a.

„Am înţeles mai bine linia de efort pe care şi-a propus-o RePatriot şi spun că am înţeles-o mai bine pentru că în toată activitatea la Guvern am pus pe lista de priorităţi şi acest obiectiv: să facem în aşa fel încât să determinăm ca mai mulţi români să se întoarcă acasă. Este un obiectiv, este o acţiune pe care trebuie să o facem împreună, este o datorie faţă de cei rămaşi acasă la fel de importantă şi la fel de benefică şi pentru cei care astăzi lucrează afară, şi-au găsit un loc de muncă în altă ţară. Şi cred că este datoria noastră şi menirea noastră să facem ceea ce trebuie aici pentru a-i convinge că România s-a schimbat, România s-a transformat şi România este locul unde s-au născut şi este locul unde trebuie să se întoarcă, unde trebuie să muncească, unde avem atât de mare nevoie de ei”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit digi24.ro.

Premierul a adăugat că Guvernul a iniţiat deja o serie de programe pentru a da un semn, cât se poate de consistent, de sprijin în beneficiul celor care doresc să revină în ţară.

Parteneri