AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ciucă: Guvernul va sprijini în continuare mediul de afaceri pentru menţinerea unei dinamici corespunzătoare a economiei româneşti

 

Guvernul va sprijini în continuare mediul de afaceri cu soluţii care să asigure menţinerea unei dinamici “corespunzătoare” a economiei româneşti, a declarat, marţi, prim-ministrul Nicolae Ciucă, la ceremonia de semnare a convenţiilor de garantare pentru noul program guvernamental IMM Invest, care a avut loc la Palatul Victoria.

“Este un eveniment cât se poate de binevenit, pentru că el marchează un parteneriat, (…) un eveniment cât se poate de onest între Guvern, între mediul de afaceri şi între bănci. Practic, nu dorim altceva decât să asigurăm, în continuare, antreprenorii din România că, la nivelul Guvernului şi la nivelul celorlalte instituţii ale statului, precum şi la nivelul sistemului bancar, căutăm soluţii astfel încât să putem să sprijinim mediul de afaceri şi să reuşim ca prin măsurile pe care le luăm împreună, prin dialogul susţinut pe care-l avem împreună cu mediul de afaceri, să asigurăm menţinerea unei dinamici corespunzătoare economiei româneşti. Am spus-o de fiecare dată, în situaţie de criză, o singură soluţie: investiţii, investiţii şi iarăşi investiţii”, a afirmat Ciucă, potrivit Agerpres.

El a adăugat că Guvernul va continua să susţină mediul de afaceri, utilizând atât bugetul naţional, cât şi fondurile europene.

“Prin tot ceea ce am întreprins şi vom întreprinde în continuare, vom continua să susţinem mediul de afaceri şi, desigur, vom folosi toate resursele financiare la dispoziţie, atât cele de la bugetul de stat, cât şi cele care ne provin din fondurile europene. Trebuie să depăşim această situaţie, nu o putem face decât împreună. Ca atare, vă rog să mizaţi în continuare pe întreaga noastră putere de înţelegere, pe întregul nostru sprijin şi, desigur, deschiderea către dialog”, a transmis prim-ministrul.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!